Produktionsuppföljning

WinPig och
PigVision mobile

WinPig är produktionsuppföljningsprogrammet för dig som vill ha koll och positivt utveckla din grisproduktion. Med kunskap och fakta, är det lättare för dig att ta rätt beslut vad som behöver göras i just din produktion. Ring oss, vi är gärna ditt stöd i allt från teknisk support och analys till praktisk tillämpning på gården.

Nyheter WinPig

2019-11-30 PRISLISTA FRÅN 2020-01-01

Priserna för nästa år är nu fastställda. Du hittar dem här om du klickar på menyvalet WinPig Programinformation här till vänster. En bit ner på den sidan finns priserna under Datorkrav, priser, beställning mm.
Har du fortfarande PigWin sugg? Passa på att skicka in avtalet för WinPig innan årsskiftet så att du får det gamla priset på uppstarten i WinPig.

2019-11-27 WINPIG PÅ SERVER OCH APPEN PIG VISION MOBILE

Är du intresserad av att ha WinPig på flera datorer? Eller att registrera data via din mobil direkt i stallet. Ta då en titt på våra lösningar för WinPig på server och appen PigVision Mobile. Mer information finns här. 

2019-05-28 TOPPLISTORNA ÄR PUBLICERADE!

Utifrån de resultat som sänts in från besättningar med WinPig eller PigWin tar vi varje år fram topplistor med de bästa besättningarna. Listorna för 2018 publicerades den 28 maj 2019 i samband med Sveriges Grisföretagares årsstämma. Du hittar listorna här.

2019-05-22 MEDELTAL FÖR SVENSK GRISPRODUKTION

Nu är medeltalen för svensk grisproduktion 2018 beräknade. Trots den utmanande säsongen som varit med värme, torka, foder- och ströbrist visar svensk grisproduktion positiva produktionsresultat.

Detta tack vare duktiga producenter, intensiv rådgivning och gemensamma branschinsatser. Skillnader i resultat mellan medelbesättningen och de 25 % bäst producerande besättningarna visar att svensk grisproduktion har potential att förbättra resultaten ytterligare. Du hittar medeltal för smågrisproduktion här och för slaktgrisproduktion här. Topplistorna presenteras i samband med Sveriges Grisföretagares årsstämma nästa vecka!

 

Äldre nyheter hittar du i nyhetsarkivet

Dokument och länkar