Produktionsuppföljning

WinPig och
PigVision mobile

WinPig är produktionsuppföljningsprogrammet för dig som vill ha koll och positivt utveckla din grisproduktion. Med kunskap och fakta, är det lättare för dig att ta rätt beslut vad som behöver göras i just din produktion. Ring oss, vi är gärna ditt stöd i allt från teknisk support och analys till praktisk tillämpning på gården.

Nyheter WinPig

2020-02-04 SÄND RESULTATET TILL MEDELTALSBERÄKNINGEN

Dina siffror bidrar till ett bra jämförelsetal för din produktion. Medeltalen hjälper också forskare och rådgivare att få en bätte bild av svensk grisproduktion, att öka deras kunskaper och att prioritera vad de ska satsa på – vilket i sin tur ger ett bättre underlag för rådgivningen. Därför är det viktigt att så många gårdar som möjligt är med i det svenska medeltalet. Senast den 29 februari behöver vi ditt resultat. Läs mer här om hur du gör.

2019-11-30 PRISLISTA FRÅN 2020-01-01

Priserna för nästa år är nu fastställda. Du hittar dem här om du klickar på menyvalet WinPig Programinformation här till vänster. En bit ner på den sidan finns priserna under Datorkrav, priser, beställning mm.
Har du fortfarande PigWin sugg? Passa på att skicka in avtalet för WinPig innan årsskiftet så att du får det gamla priset på uppstarten i WinPig.

2019-11-27 WINPIG PÅ SERVER OCH APPEN PIG VISION MOBILE

Är du intresserad av att ha WinPig på flera datorer? Eller att registrera data via din mobil direkt i stallet. Ta då en titt på våra lösningar för WinPig på server och appen PigVision Mobile. Mer information finns här. 

Äldre nyheter hittar du i nyhetsarkivet

Dokument och länkar