Produktionsuppföljning

WinPig och
PigVision mobile

WinPig är produktionsuppföljningsprogrammet för dig som vill ha koll och positivt utveckla din grisproduktion. Med kunskap och fakta, är det lättare för dig att ta rätt beslut vad som behöver göras i just din produktion. Ring oss, vi är gärna ditt stöd i allt från teknisk support och analys till praktisk tillämpning på gården.

Nyheter WinPig

2021-03-02 NY MEDARBETARE HOS WINPIG SUPPORT

Vi är glada att berätta att Ditte Löfqvist är ny medarbetare hos WinPig Support! Hon kommer att arbeta med support och utveckling av WinPig. Ni som ringer till supporten kommer möta henne i telefonen.
Varmt välkommen till WinPig Support hälsar Lina och Sara

2021-01-27 INSTRUKTIONSFILMER PIGVISION MOBILE

Vill du veta mer om vår app PigVision Mobile Sows? Nu kan du få en inblick i appen genom våra nya instruktionsfilmer. Ett perfekt tillfälle för dig som vill lära dig hur du nyttjar appen på bästa sätt.
Se filmerna här

2021-01-22 INFO TILL DIG SOM ANVÄNDER WINDOWS 7

För drygt ett år sedan slutade Microsoft att supporta och utveckla Windows 7. Användare rekommenderades då att byta till Windows 10. På grund av detta kan vi inte längre leverera programuppdateringar av WinPig till Windows 7. Vi har förstått att en del kunder fortfarande använder Windows 7 och vill rekommendera er att ta hjälp av er IT-kontakt för att byta till Windows 10. Vi rekommenderar alla som har Windows 7 att göra en säkerhetskopia snarast eftersom den fungerande programversionen snart löper ut. Gör också en säkerhetskopia av WinPig innan en uppdatering till Windows 10. Behöver du hjälp eller har frågor får du gärna kontakta oss på supporten.

2020-11-25 NYTT INNEHÅLL OCH PRISLISTA FÖR 2021

År 2021 får du mer med WinPig! Vi lägger till funktionen att ha WinPig i molnet, tillgång till apparna och det nya analysverktyget Agrovision Analytics i den årliga avgiften. Samtidigt gör vi om vårt prissystem, som baseras på antal djur i besättningen. Läs mer om våra funktioner och ta del av den nya prislistan här. 

2020-08-21 PIGVISION MOBILE

Är du nyfiken på PigVision Mobile? Det är en app som underlättar registrering och där du alltid har aktuell data med dig direkt i din telefon. PigVision Mobile fungerar om du har ditt WinPig program på server. Då kan du komma åt det från flera datorer.
Läs mer här om appen och serverlösningen.

Dokument och länkar