Produktionsuppföljning

WinPig och
PigVision mobile

WinPig är produktionsuppföljningsprogrammet för dig som vill ha koll och positivt utveckla din grisproduktion. Med kunskap och fakta, är det lättare för dig att ta rätt beslut vad som behöver göras i just din produktion. Ring oss, vi är gärna ditt stöd i allt från teknisk support och analys till praktisk tillämpning på gården.

Nyheter WinPig

2020-08-21 PIGVISION MOBILE

Är du nyfiken på PigVision Mobile? Det är en app som underlättar registrering och där du alltid har aktuell data med dig direkt i din telefon. PigVision Mobile fungerar om du har ditt WinPig program på server. Då kan du komma åt det från flera datorer.
Läs mer här om appen och serverlösningen.

2020-06-23 ÖPPETTIDER I SOMMAR

Supporten har öppet som vanligt under sommaren, helgfri vardag kl 8-14.

Slå oss en signal på 018-126640 om du behöver hjälp med programmet!
Det går också bra att nå oss via mejl: winpig@gardochdjurhalsan.se

2020-05-19 ÅRETS TOPPLISTOR

Vi följer den digitala trenden och kommer presentera årets Topplistor inom grisproduktion för 2019 på Gård och Djurhälsans facebook sida och hemsida. Utifrån de resultat som sänds in från besättningar med WinPig eller PigWin tar vi varje år fram topplistor med det bästa besättningarna. Läs mer under Medeltal och topplistor  – Topplistor i menyn.

2020-05-07 FORTSATTA PRODUKTIONSFÖRBÄTTRINGAR I SVENSK GRISPRODUKTION

Medeltalen för produktionsresultaten i svensk grisproduktion 2019 har presenterats och visar på goda resultat och förbättringar från tidigare år. Suggorna föder och avvänjer fler grisar. Slaktgrisarna har en fortsatt hög tillväxthastighet och utnyttjar fodret effektivt.

2020-04-28 UPPDATERA DITT PROGRAM

Just nu får vi in många frågor om att licensen för WinPig har löpt ut, alternativt att programmet pratar på makedonska. Då är det dags för en uppdatering. Tryck här för att komma till uppdateringen.

2020-03-23 WINPIG PÅ FACEBOOK!

Visste du att WinPig har en egen Facebook-grupp? Där publiceras löpande aktuella nyheter och tips om programmet.
Ibland märker vi till exempel att vi får flera liknande frågor till vår support, då brukar vi lägga upp en instruktion på Facebook för att våra användare lätt ska kunna hitta lösningar på vanliga frågor som dyker upp.
Följ oss gärna för mer info: https://www.facebook.com/groups/1059280704201200/

Äldre nyheter hittar du i nyhetsarkivet

Dokument och länkar