Produktionsuppföljning

WinPig och
PigVision mobile

WinPig är produktionsuppföljningsprogrammet för dig som vill ha koll och positivt utveckla din grisproduktion. Med kunskap och fakta, är det lättare för dig att ta rätt beslut vad som behöver göras i just din produktion. Ring oss, vi är gärna ditt stöd i allt från teknisk support och analys till praktisk tillämpning på gården.

Nyheter WinPig

2021-10-22 NY VERSION AV APPEN AGROVISION GROWERS

Agrovision har uppdaterat appen PigVision Mobile Growers. Den har fått ett nytt namn: Agrovision Growers och har fått en uppdatering i färg och layout. Funktionerna är desamma som tidigare och du använder samma inloggningsuppgifter. Du hittar appen där du brukar ladda ned appar.

2021-10-21 SUPPORTEN STÄNGT TISDAG-ONSDAG V 43 (26-27 OKT)

Nästa vecka har supporten stängt för verksamhetsmöte tisdag-onsdag 26-27 oktober. Vid akuta frågor, skicka ett mejl till winpig@gardochdjurhalsan.se så återkommer vi i mån av tid.

Här på hemsidan hittar du alltid instruktioner till programmet och svar på de vanligaste frågorna vi får in till supporten. Använd gärna sökrutan längst upp i bild för att hitta de instruktioner du söker.

2021-08-23 PIGWIN SUGG UPPHÖR TILL ÅRSSKIFTET

Vid årsskiftet upphör det gamla uppföljningsprogrammet PigWin Sugg att fungera!  Använder du, eller någon du känner, fortfarande programmet? Då behöver användaren kontakta oss under hösten, så vi kan göra om datan och lägga in den i WinPig. Tiden går snabbt så tveka inte att boka din tid redan idag! Ring oss på 018-126640

2021-06-15 TOPPLISTOR FÖR SVENSK GRISPRODUKTION 2020

Nu finns topplistorna för smågrisproduktion, slaktgrisproduktion och livdjursproduktion publicerade här.

Stort grattis till placeringarna!

2021-05-10 UPPDATERA DITT PROGRAM

Om du inte kommer in i ditt program eller om det är på ett okänt språk är det dags för uppdatering till en ny programversion. Klicka på länken för att hämta hem den nya programversionen: WinPig.NetSetup.exe

Ibland kan det dyka upp en blå ruta där det står ”Windows har skyddat datorn”.
Tryck då på ”Mer information” och välj ”Kör ändå”.

Ring till supporten för mer hjälp! Du når oss på 018-126 640.

 

2021-04-21 MEDELTALEN FÖR 2020 ÄR BERÄKNADE

De årliga medeltalen är publicerade och visar på produktionsförbättringar inom både smågris- och slaktgrisproduktion. Tack till alla som bidragit till beräkningarna. Ta del av medeltalen här:

Smågrisproduktion 

Slaktgrisproduktion

2021-01-27 INSTRUKTIONSFILMER PIGVISION MOBILE

Vill du veta mer om vår app PigVision Mobile Sows? Nu kan du få en inblick i appen genom våra nya instruktionsfilmer. Ett perfekt tillfälle för dig som vill lära dig hur du nyttjar appen på bästa sätt.
Se filmerna här

2021-01-22 INFO TILL DIG SOM ANVÄNDER WINDOWS 7

För drygt ett år sedan slutade Microsoft att supporta och utveckla Windows 7. Användare rekommenderades då att byta till Windows 10. På grund av detta kan vi inte längre leverera programuppdateringar av WinPig till Windows 7. Vi har förstått att en del kunder fortfarande använder Windows 7 och vill rekommendera er att ta hjälp av er IT-kontakt för att byta till Windows 10. Vi rekommenderar alla som har Windows 7 att göra en säkerhetskopia snarast eftersom den fungerande programversionen snart löper ut. Gör också en säkerhetskopia av WinPig innan en uppdatering till Windows 10. Behöver du hjälp eller har frågor får du gärna kontakta oss på supporten.

 

Dokument och länkar