Produktionsuppföljning

WinPig och
PigVision mobile

WinPig är produktionsuppföljningsprogrammet för dig som vill ha koll och positivt utveckla din grisproduktion. Med kunskap och fakta, är det lättare för dig att ta rätt beslut vad som behöver göras i just din produktion. Ring oss, vi är gärna ditt stöd i allt från teknisk support och analys till praktisk tillämpning på gården.

Nyheter WinPig

2023-05-30 NU FINNS 2022 ÅRS TOPPLISTOR PUBLICERADE

Nu finns topplistorna för svensk grisproduktion år 2022 publicerade på hemsidan. Här kan du läsa mer om det!

2023-04-24 NU FINNS 2022 ÅRS MEDELTAL PUBLICERADE

Nu finns medeltalen för svensk grisproduktion år 2022 publicerade på hemsidan. Här kan du läsa mer om det!

2023-02-21 EN VECKA KVAR ATT SKICKA IN RESULTAT TILL MEDELTALEN OCH TOPPLISTORNA

Nu är det en vecka kvar till en av årets viktigaste dagar, den 28 februari är det nämligen sista dagen för att skicka in era resultat till medeltalen och topplistorna! Om du känner att du vill bidra till att ta fram medeltalssiffror över Sveriges grisproduktion och hjälpa till att visa hur svensk grisproduktion fortsätter utvecklas och förbättras så går det att skicka in dina resultat med bara ett par knapptryck. Följ instruktionerna här så har du bidragit med dina siffror.

2023-01-18 DAGS ATT TA FRAM SUGGOR TILL SUGGPENGSANSÖKAN

Nu börjar det bli dags att ta fram antal suggor till suggpengsansökan. Du som använder dig av WinPig kan göra det direkt i programmet. Här kan du läsa hur du gör.

 

Om det skulle vara så att du inte får upp några siffror när du följer instruktionerna ovan så behöver du förmodligen köra en besättningsguide innan.

Här finns instruktioner för hur du gör det.

Har du några frågor så får du gärna höra av dig till WinPig Support! 🐷

2022-12-20 STOPPA BEHANDLING I APPARNA

Om man vill avbryta en pågående behandling i apparna, t ex om djuret är färdigbehandlat eller har avlidit, går det smidigt att göra det under knappen ”Upprepad behandling”. Swipa vänster på behandlingen du vill avbryta. Klicka på ”Stopp”. Behandlingen är nu stoppad och kommer inte dyka upp något mer i appen.

Bildexemplet visar hur det ser ut när man avbryter en behandling för en slaktgris i Growersappen, men det fungerar på samma sätt i suggappen.

Man kan se i dataprogrammet att en behandling är stoppad när det står 0 i antalet djur och 0 i mängd. Om du har kolumnen ”Avbrutet” framme kan man också se att det blivit en bock i rutan.

Dokument och länkar