Mitt kursrum
Mina sidor
Kunskapsbank
Rådgivning & tjänster
Kurser
Obduktion
Nationellt ansvar
Kontakta oss
Får
Avel & reproduktion
Djurvälfärd & djurskydd
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Skötsel & rutiner
Ekonomi & marknad
Statistik
Filmer
Nyhetsbrev FÅR
Gris
Avel & reproduktion
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Fruktsamhet & reproduktion
Gård- & driftsledning
Ekologisk produktion
Grispodden
Nyhetsbrev GRIS
Nöt
Avel & reproduktion
Djurvälfärd & djurskydd
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Gård- & driftsledning
Statistik
Filmer & poddar
Nyhetsbrev NÖT
Övriga djurslag
Bison
Get
Får
Får Bas
Får Plus
Får & Lammråd
SMART-Lammproducent
Foder & Lammproduktion
Foderstatsberäkning/Foderkollen
Beställning av träckprovsmaterial
Lammtoppen 2024
Gris
Gris Bas
Gris Plus
Utökad Hälsokontroll
Lean Lantbruk och effektiv gård
Lilla rådgivningspaketet
Stora rådgivningspaketet
Intensiva rådgivningspaketet
Digital rådgivning
WinPig
PigVision Online och appar
Produktion Slakt
Nöt
Nöt Topp KOMBI
Nöt Topp
Nöt Plus KOMBI
Nöt Plus
Nöt Bas
Nöt Foder & Produktion
ViLA Nöt
Om ViLA (Villkorad läkemedelsanvändning)
Diagnostik & verktyg på gård
Blanketter & remisser
Kontrollprogram nöt
Nötköttsseminarium 2025
Övrigt
Blanketter & remisser
Kurser, webinars, seminarium
Kontrollprogram
Obduktion
Vår service
Obduktion lantbruksdjur
Obduktion hobbyfjäderfä
Obduktion övriga djurslag
Gårdsobduktion hela landet
Hur gör jag?
Remiss
Information djurägare
Information veterinär
Transport till obduktion
Avgifter
Djurägaravgifter lantbruksdjur
Avgifter övriga djurslag
Destruktion SVA
Transporter
Ingår/ingår inte i en obduktion
Kontakt & laboratorier
Obduktionslaboratorier
Personal
Nyheter Obduktion
Kontroll- & övervakningsprogram
Koll på antibiotika – SvarmPat
AD hos gris
PRRS hos gris
Salmonella – övervakning hos grisar
Smittsäkrad besättning gris
Paratuberkulos hos nöt
Salmonella – övervakning hos kalvar
Utegångsdjur utan ligghall nöt
Smittsäkrad besättning nöt
MV/CAE-programmet för får/get
Klövkontrollen hos får
Slakteribaserat övervakningsprogram för smittsamma sjukdomar hos får
Tuberkulos hos alpacka
Branschmedel
Om Branschmedel
Gris
Nöt
Får
Dialog och nätverk
Svenska Djurbönders Smittskyddskontroll (SDS)
Projekt
Får
Gris
Nöt
Avslutade projekt Får
Avslutade projekt Gris
Avslutade projekt Nöt
FarmStat
Hitta till våra kontor
Kontakta vår personal
Fakturainformation
Visselblåsarfunktion
Hem
Kunskapsbank
Nöt
Foder & utfodring
Foder & utfodring
Foderplanering
Fodervärdering
Utfodring
Vall och bete
Artiklar efter ålder:
Alla
Alla
Kalv
Artikeltyp:
Alla
Alla
Artikel
FAQ
Film
Fältstudie
Guide
Intervju
Podcast
Quiz
Rapport
Sjukdom
Artikel
Att utnyttja ungdjurens tillväxtpotential
Av
Gård & Djurhälsan
30 juni 2023
Artikel
Planering och åtgärder vid torka
Av
Anett Seeman
1 juni 2023
Artikel
Selenbrist hos kalv på bete
Av
Ortman Kerstin
29 juni 2022
Artikel
Mineraler – Olika utfodringsalternativ på bete
Av
Linnea Borgenvall
21 april 2021
Artikel
Våren är här! Dags att tänka på frasbrand igen!
Av
Anneli Larsson
20 april 2021
Podcast
Planering och utfodring av dikor
Av
Gård & Djurhälsan
30 juni 2020
Artikel
Komage, ett av naturens under
Av
Åsa Lundgren
24 juni 2020
Podcast
Utfodring av ungnöt – bra och dåliga år
Av
Gård & Djurhälsan
22 juni 2020
Artikel
Informationsmaterial till dikoproducenter – Hullbedömning
Av
Gård & Djurhälsan
22 januari 2020
Artikel
Att kontrollera ts-halten i ensilaget
Av
Gård & Djurhälsan
22 januari 2020
Artikel
Ta med mineralerna ut på betet!
Av
Gård & Djurhälsan
6 augusti 2019
Film
Instruktionsfilm – så tar du träckprov
Av
Linnea Borgenvall
3 juli 2019
1
2
3
…
5
Nästa sida »
Gård & Djurhälsan
Kunskapsbank
Får
Gris
Nöt
Övriga djurslag
Rådgivning & tjänster
Får
Gris
Nöt
Övrigt
Kurser
Obduktion
Vår service
Hur gör jag?
Avgifter
Kontakt & laboratorier
Nyheter Obduktion
Nationellt ansvar
Kontroll- & övervakningsprogram
Branschmedel
Projekt
FarmStat
Kontakta oss
Hitta till våra kontor
Kontakta vår personal
Fakturainformation
Visselblåsarfunktion
Mitt kursrum
Mina sidor
Den här webbplatsen använder cookies för att kunna föra statistik.
Jag godkänner
Fortsätt utan cookies