Startsida

Nyheter

2018-03-27 WINPIGKURSER

Gård & Djurhälsan erbjuder under året WinPig-kurser för dig som vill lära dig mer om WinPig. Kurserna blir snabbt fulltecknade, så passa på att anmäla dig nu. Klicka här mer mer information

2018-02-01 PRODUKTIVITETSPENG OCH MEDELTAL FÖR 2018

Resultaten för 2017 ska vara insända senast den 28 februari 2018. Skicka ditt resultat från WinPig eller PigWin samtidigt som du skickar en webbackup. Kom ihåg att du, för produktivitetspengen, också måste anmäla dig hos Svenska Köttföretagen. Du hittar mer information om produktivitetspengen här.

2018-01-26- SUGGPENGEN

I WinPig kan du enkelt ta fram antal suggor till suggpengen genom att använda analysen Produktionsnivå sugg. Hur du använder denna finns beskrivet i instruktionen Antal suggor till suggpengen. Kan du inte ta fram analysen och det inte ser det inte ut som i instruktionen ovan behöver du först köra besättningsguiden i ditt program. 

2017-11-27 - UPPDATERA WINPIG TILL VERSION 2017.5

Nu går det bra att uppdatera WinPig till version 2017.5. Hämta och installera uppdateringen i WinPig genom att i menyn gå till Hjälp - Sök uppdatering. Saknar du internet på din dator kan du hämta uppdateringen här på hemsidan och spara den på ett USB som du sedan lägger in på datorn med WinPig. Använder du öronmärkning i WinPig ber vi dig kontakta support för hjälp med nya layouter och lite inställningar. OBS! Om du redan har version 2017.4 och har fått hjälp av supporten med inställningar och layouter, så kan du uppdaterade till v. 2017.5 utan att något mer behöver göras. Se vilken version du har i menyn under Hjälp - Om.

Vad är WinPig och PigWin?

WinPig och PigWin är de dataprogram som används för produktionsuppföljning på grisgårdar i Sverige. PigWin har funnits ett antal år på marknaden och ersätts nu succesivt av det nya internationella programmet WinPig.

Det finns olika programmoduler för smågris- respektive slaktgrisuppfödning. Med WinPig får du ovärderlig hjälp att:

  • hålla ordning på individer 
  • ta fram listor för arbetsplanering i stallarna, 
  • beräkna rapporter  
  • göra djupgående analyser av olika delar av produktionen

Läs mer om programmen under de olika menyvalen här till vänster.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår