WinPig Startsida

Nyheter

VILL DU SLIPPA KNAPPA SJÄLV I WINPIG SLAKT?

Om du har en slaktsvinsbesättning och inte känner att du vill knappa själv i WinPig, så erbjuder vi tjänsten PRODUKTION Slaktgris. Läs mer här.

NYA INSTRUKTIONER TILLGÄNGLIGA

Vi har uppdaterat instruktioner på hemsidan. Alla instruktioner för WinPig slakt och sugg ligger nu uppe under respektive kategori.

NY MEDARBETARE I WINPIG-SUPPORTEN

Vi vill presentera vår nya kollega, Ida Clemensson Lindell, som har tagit vid efter Petra som går över till grisrådgivning i företaget. Vi som turas om att svara i supporten är Ida, Thea och Kerstin.

TOPPLISTORNA FÖR 2015 ÄR KLARA!

Bästa besättningar är Örjan Bertilsson (smågris), Önnerståhl smågris AB (slaktgrisar) och Norpig AB (livsvin). Läs mer här. Särskilt glada är vi för att den bästa smågrisbesättningen nu uppnått den magiska gränsen 30,0 producerade smågrisar/årssugga.

MEDELTALEN FÖR 2015 ÄR BERÄKNADE

Nu är medeltalen klara och det finns information om dem under våra Grisnyheter. Själva medeltalen hittar du under menyvalet "Medeltal och topplistor" här till vänster. Årets topplistor kommer att publiceras den 30 maj, i samband med Sveriges Grisföretagares årsstämma.

Vad är WinPig och PigWin?

WinPig och PigWin är de dataprogram som används för produktionsuppföljning på grisgårdar i Sverige. PigWin har funnits ett antal år på marknaden och ersätts nu succesivt av det nya internationella programmet WinPig.

Det finns olika programmoduler för smågris- respektive slaktgrisuppfödning. Med WinPig får du ovärderlig hjälp att:

  • hålla ordning på individer 
  • ta fram listor för arbetsplanering i stallarna, 
  • beräkna rapporter  
  • göra djupgående analyser av olika delar av produktionen

Läs mer om programmen under de olika menyvalen här till vänster.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår