Startsida


Nyheter

2017-04-12

DAGS ATT UPPDATERA PIGWIN

För dig som fortfarande använder det gamla programmet PigWin Sugg finns det nu en uppdatering att hämta. Hämta versionen via Hjälp - Hämta ny version i PigWin eller hämta uppdateringen här på hemsidan. Förutom att datumgränsen är ändrad i programmet är även fodertabellen uppdaterad.

2017-03-22

DAGS ATT UPPDATERA WINPIG

Får du meddelande om att licensen har löpt ut när du försöker öppna WinPig? Det beror på att version 1.121 inte längre går att använda och det är dags att uppdatera till version 1.123. Du hämtar uppdateringsfilen här på hemsidan under Installation och uppdatering. Om din dator saknar internet, hämta då uppdateringsfilen på en dator med internet, spara den på en USB-sticka som du sedan flyttar över till datorn där du har WinPig.

2017-03-08

SUGGPENG

Ansökan till suggpengen är öppen och i WinPig kan du snabbt och enkelt räkna fram antalet suggor till suggpengen. Följ bara stegen i instruktionen Antal suggor till suggpengen. Kontakta WinPig support om du behöver hjälp med detta.

2017-02-02
SUGGKORTSLAYOUTER

Du har väl inte missat att det nu finns många specialdesignade suggkortslayouter som du kan välja till i ditt program? Läs mer och bläddra bland layouterna här.

2017-01-13
NU FINNS WINPIG SUPPORT PÅ FACEBOOK!

Gilla oss på Facebook och ställ dina supportfrågor där. Vi svarar vardagar mellan 8-14, välkomna!

2017-01-04
HEMSIDAN HAR FÖRNYATS

Nu kan du enklare hitta svaren på dina WinPig-frågor här på hemsidan. De olika menyvalen är förnyade, med instruktioner och vanliga frågor kategoriserat under WinPig Sugg och Slakt. Kontakta gärna support om du tycker att någonting saknas på hemsidan!

2016-12-23
VERSION 1.120 HAR LÖPT UT

Om du inte längre kan öppna ditt WinPig program och får meddelandet Licensen har löpt ut, behöver du uppdatera programmet. Hämta uppdateringen här. Tänk på att du först behöver hämta uppdateringen och sedan köra själva installationen av uppdateringen. Se till att ditt virusskydd inte blockerat hämtningen. 

2016-11-02

REGISTRERA MEDICIN I WINPIG

Nu finns instruktioner för medicinregistrering i WinPig, du hittar dem här. Behöver du hjälp att komma igång med medicinregistreringen, kontakta supporten.

Vad är WinPig och PigWin?

WinPig och PigWin är de dataprogram som används för produktionsuppföljning på grisgårdar i Sverige. PigWin har funnits ett antal år på marknaden och ersätts nu succesivt av det nya internationella programmet WinPig.

Det finns olika programmoduler för smågris- respektive slaktgrisuppfödning. Med WinPig får du ovärderlig hjälp att:

  • hålla ordning på individer 
  • ta fram listor för arbetsplanering i stallarna, 
  • beräkna rapporter  
  • göra djupgående analyser av olika delar av produktionen

Läs mer om programmen under de olika menyvalen här till vänster.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår