• Kom och lyssna på G&D som föreläser på Alnarps grisdag!
Info: Ingvar Eriksson föreläser om produktionsresultat i en internationell jämförelse och Rebecka Westin föreläser om varför smågrisen dör. Dagen arrangeras 4 oktober och här är länken till arrangemanget
http://www.slu.se/ew-kalender/2017/10/alnarps-grisdag-2017/

  Grisföretagardagen 2017

  Flera hundra grisföretagare och andra aktiva i grisbranschen samlas onsdag den 22 november 2017 på ELMIA kongresshall i Jönköping för att delta i den för 7:e i ordningen återkommande Grisföretagardagen. Temat för dagen är ”Nu bygger vi för framtiden!

  Läs mer här!
 • Välkommen till Gård & Djurhälsan GRIS

  Med veterinärer och produktionsrådgivare specialiserade inom grisproduktion har vi en unik kompetens inom företaget. Vi kan hjälpa dig med allt från att förebygga och lösa djurhälsoproblem, produktionsrådgivning och produktionsuppföljning till att, genom metoder från Lean, göra arbetet på din gård mer effektivt.

  Läs mer här
 • Låt oss utveckla din gård tillsammans!

  Vi är ett team av engagerade veterinärer och produktionsrådgivare specialiserade inom grisproduktion. Allt från hälsa, praktiskt arbete och god produktionsekonomi ingår i vår helhetsrådgivning för en långsiktig, hållbar köttproduktion.

  Läs mer om vår helhetsrådgivning

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår