Gård & Djurhälsan
  • Mina sidor
  • Kunskapsbank
  • Rådgivning & tjänster
  • Kurser
  • Obduktion
  • Nationellt ansvar
  • Kontakta oss
0
  • Får

    • Avel
    • Foder & utfodring
    • Gårds- & driftsledning
    • Hälsa & sjukdomar
    • Pågående projekt
    • Smittskydd
    • Nyhetsbrev FÅR
  • Gris

    • Avel
    • Ekologisk produktion
    • Foder & utfodring
    • Fruktsamhet & reproduktion
    • Gård- & driftsledning
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Grispodden
    • Nyhetsbrev GRIS
  • Nöt

    • Avel
    • Ekologisk produktion
    • Foder & utfodring
    • Fruktsamhet & reproduktion
    • Gårds & driftledning
    • Hälsa & sjukdomar
    • På slakteriet
    • Smittskydd
    • Pågående projekt
    • Statistik
    • Nötpodden
    • Nyhetsbrev NÖT
  • Övriga djurslag

    • Bison
    • Get
  • Får

    • Får Bas
    • Får Plus
    • Får Topp
    • Parasitpaket till Bas
    • Får & Lammråd
    • SMART-Lammproducent
    • Foder & Lammproduktion
    • Foderanalys
    • Foderstatsberäkning/Foderkollen
    • Beställning av träckprovsmaterial
    • Följesedel träckprov Får, Vidilab
  • Gris

    • Gris Bas
    • Gris Plus
    • Utökad Hälsokontroll
    • Lean Lantbruk och effektiv gård
    • Lilla rådgivningspaketet
    • Stora rådgivningspaketet
    • Intensiva rådgivningspaketet
    • Digital rådgivning
    • WinPig
    • PigVision mobile
    • Produktion
  • Nöt

    • Nöt Bas
    • Nöt Bas Digital
    • Nöt Plus
    • Nöt Plus Digital
    • Nöt Topp
    • Nöt Foder
    • Nöt Flex
    • Vaccikalv
    • Följeseden träckprov Vidilab, Nöt
    • Verktyg för produktionsuppföljning
    • Beställning av träckprovsmaterial
    • Smittsäkrad besättning Nöt
    • Kundavtal Nöt
    • PAG - Dräktighetsanalys på mjölk
    • Nötköttsseminariet 2021
  • Ladda ner & beställ

    • Blanketter & remisser
    • Broschyrer och informationsblad
    • Kurser, webinars, seminarium
    • Kontrollprogram
    • Obduktion
    • Digital rådgivning - kostnadsfri
  • Vår service

    • Obduktion lantbruksdjur
    • Obduktion hobbyfjäderfä
    • Obduktion övriga djurslag
    • Gårdsobduktion Skara
    • Gårdsobduktion övriga landet
  • Hur gör jag?

    • Remiss
    • Information djurägare
    • Information veterinär
    • Transport till obduktion
  • Avgifter

    • Djurägaravgifter lantbruksdjur
    • Avgifter övriga djurslag
    • Destruktion SVA
    • Transporter
    • Ingår/ingår inte i en obduktion
  • Kontakt & laboratorier

    • Obduktionslaboratorier
    • Personal
  • Nyheter Obduktion

  • Kontroll- & övervakningsprogram

    • Smittsäkrad besättning gris
    • Koll på antibiotika – SvarmPat
    • PRRS hos gris
    • AD hos gris
    • Paratuberkulos hos nöt
    • Utegångsdjur utan ligghall nöt
    • Smittsäkrad besättning nöt
    • Klövkontrollen hos får
    • Maedivisna/CAE hos får/get
    • Tuberkulos hos alpacka
  • Branschmedel

    • Får
    • Gris
    • Nöt
  • Projekt

    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Avslutade projekt Får
    • Avslutade projekt Gris
    • Avslutade projekt Nöt
  • Svensk köttproduktion

    • Dialog och nätverk
    • Friska djur
    • Minimalt med antibiotika
    • Sveriges Djurbönders smittskyddskontroll
    • Världsledande på djuromsorg
    • Sund avel är grunden
    • Natur och klimat
    • Öka svensk livsmedelsförsörjning
    • 6 anledningar till att välja svenskt kött
  • Hitta till våra kontor

  • Kontakta vår personal

  • Fakturainformation

  • Hem
  • Obduktion
  • Hur gör jag?
  • Vår service
    • Nytt om gårdsobduktioner
    • Obduktion lantbruksdjur
    • Obduktion hobbyfjäderfä
    • Obduktion övriga djurslag
    • Gårdsobduktion Skara
    • Gårdsobduktion övriga landet
  • Hur gör jag?
    • Remiss
    • Information djurägare
      • Obduktion laboratorium
      • Gårdsobduktion Skara
      • Gårdsobduktion övriga Sverige
    • Information veterinär
      • Obduktion laboratorium
      • Instruktioner gårdsobduktion
    • Transport till obduktion
  • Avgifter
    • Djurägaravgifter lantbruksdjur
    • Avgifter övriga djurslag
    • Destruktion SVA
    • Transporter
    • Ingår/ingår inte i en obduktion
  • Kontakt & laboratorier
    • Obduktionslaboratorier
    • Personal
  • Nyheter Obduktion
  • Arkiv Obduktion

Hur gör jag?

När ett djur som har dött ska obduceras ska det placeras lättåtkomligt och skyddat från värme och andra djur. Planera transporten till laboratoriet och ring din veterinär för att få en remiss.

Mer information finner du i menyn till vänster.

Gård & Djurhälsan

Kontakta oss

  • Växel tel: 0771-21 65 00
  • info@gardochdjurhalsan.se
  • Alla kontaktpersoner

Om Oss

  • GDPR
  • Jobba hos oss

Rådgivning & tjänster

  • Får
  • Gris
  • Nöt
  • Kontrollprogram
  • Obduktion

Följ oss

  • FacebookFacebook
  • YouTubeYouTube
  • Nötpodden
  • Grispodden

Gård & Djurhälsan

  • Kunskapsbank
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Övriga djurslag
  • Rådgivning & tjänster
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Ladda ner & beställ
  • Kurser
  • Obduktion
    • Vår service
    • Hur gör jag?
    • Avgifter
    • Kontakt & laboratorier
    • Nyheter Obduktion
  • Nationellt ansvar
    • Kontroll- & övervakningsprogram
    • Branschmedel
    • Projekt
    • Svensk köttproduktion
  • Kontakta oss
    • Hitta till våra kontor
    • Kontakta vår personal
    • Fakturainformation