Mitt kursrum
Mina sidor
Kunskapsbank
Rådgivning & tjänster
Kurser
Obduktion
Nationellt ansvar
Kontakta oss
Får
Avel & reproduktion
Djurvälfärd & djurskydd
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Skötsel & rutiner
Ekonomi & marknad
Statistik
Filmer
Nyhetsbrev FÅR
Gris
Avel & reproduktion
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Fruktsamhet & reproduktion
Gård- & driftsledning
Ekologisk produktion
Grispodden
Nyhetsbrev GRIS
Nöt
Avel & reproduktion
Djurvälfärd & djurskydd
Foder & utfodring
Hälsa & sjukdomar
Smittskydd
Gård- & driftsledning
Statistik
Filmer & poddar
Nyhetsbrev NÖT
Övriga djurslag
Bison
Get
Får
Får Bas
Får Plus
Parasitpaket till Får Bas
Får & Lammråd
SMART-Lammproducent
Digital rådgivning
Foder & Lammproduktion
Foderanalys
Foderstatsberäkning/Foderkollen
Beställning av träckprovsmaterial
Lammtoppen 2024
Gris
Gris Bas
Gris Plus
Utökad Hälsokontroll
Lean Lantbruk och effektiv gård
Lilla rådgivningspaketet
Stora rådgivningspaketet
Intensiva rådgivningspaketet
Digital rådgivning
WinPig
PigVision Online och appar
Produktion Slakt
Nöt
Nöt Topp
Nöt Plus
Nöt Bas
Nöt Foder & Produktion
Nöt Flex
Vaccikalv
Beställning av träckprovsmaterial
Smittsäkrad besättning Nöt
Provtagningskit för dräktighetsanalys
Provtagningskit Mycoplasma bovis
Kalkyler NÖT
Kalvkalaset 2024
Nöttoppen – Ungtjur 2024
ViLA (Villkorad läkemedelsanvändning)
Ladda ner & beställ
Blanketter & remisser
Broschyrer och informationsblad
Kurser, webinars, seminarium
Kontrollprogram
Obduktion
Vår service
Obduktion lantbruksdjur
Obduktion hobbyfjäderfä
Obduktion övriga djurslag
Gårdsobduktion hela landet
Hur gör jag?
Remiss
Information djurägare
Information veterinär
Transport till obduktion
Avgifter
Djurägaravgifter lantbruksdjur
Avgifter övriga djurslag
Destruktion SVA
Transporter
Ingår/ingår inte i en obduktion
Kontakt & laboratorier
Obduktionslaboratorier
Personal
Nyheter Obduktion
Kontroll- & övervakningsprogram
Koll på antibiotika – SvarmPat
AD hos gris
PRRS hos gris
Salmonella – övervakning hos grisar
Smittsäkrad besättning gris
Paratuberkulos hos nöt
Salmonella – övervakning hos kalvar
Utegångsdjur utan ligghall nöt
Smittsäkrad besättning nöt
MV/CAE-programmet för får/get
Klövkontrollen hos får
Slakteribaserat övervakningsprogram för smittsamma sjukdomar hos får
Tuberkulos hos alpacka
Branschmedel
Om Branschmedel
Gris
Nöt
Får
Dialog och nätverk
Svenska Djurbönders Smittskyddskontroll (SDS)
Projekt
Får
Gris
Nöt
Avslutade projekt Får
Avslutade projekt Gris
Avslutade projekt Nöt
FarmStat
Hitta till våra kontor
Kontakta vår personal
Fakturainformation
Visselblåsarfunktion
Hem
Kunskapsbank
Nöt
Foder & utfodring
Utfodring
Utfodring
Artiklar efter ålder:
Nöt
Alla
Kalv
Artikeltyp:
Alla
Alla
Artikel
FAQ
Film
Fältstudie
Guide
Intervju
Podcast
Quiz
Rapport
Sjukdom
Artikel
Mineraler – Olika utfodringsalternativ på bete
Av
Linnea Borgenvall
21 april 2021
Artikel
Informationsmaterial till dikoproducenter – Hullbedömning
Av
Gård & Djurhälsan
22 januari 2020
Artikel
Krisfoder till idisslare
Av
SLU
27 juli 2018
Artikel
Se upp för giftiga växter
Av
Gård & Djurhälsan
19 juni 2018
Artikel
Att föda upp mellankalv
Av
Gård & Djurhälsan
4 juli 2016
Guide
Fodermedel till köttdjur
Av
Gård & Djurhälsan
5 april 2016
Artikel
Närproducerade proteinfodermedel – en sammanställning
Av
Gård & Djurhälsan
15 september 2015
Artikel
Rörflen som enda foder till lågdräktiga dikor?
Av
Gård & Djurhälsan
15 september 2015
Artikel
Mineraler och vitaminer i nötköttsproduktionen
Av
Gård & Djurhälsan
15 september 2015
Artikel
Grovfoder för dikor
Av
Gård & Djurhälsan
15 september 2015
Artikel
Proteinfoder till mjölkraskalvar
Av
Gård & Djurhälsan
6 augusti 2015
Artikel
Urea – ett nygammalt foder att vara försiktig med
Av
Gård & Djurhälsan
6 augusti 2015
1
2
Nästa sida »
Gård & Djurhälsan
Kunskapsbank
Får
Gris
Nöt
Övriga djurslag
Rådgivning & tjänster
Får
Gris
Nöt
Ladda ner & beställ
Kurser
Obduktion
Vår service
Hur gör jag?
Avgifter
Kontakt & laboratorier
Nyheter Obduktion
Nationellt ansvar
Kontroll- & övervakningsprogram
Branschmedel
Projekt
FarmStat
Kontakta oss
Hitta till våra kontor
Kontakta vår personal
Fakturainformation
Visselblåsarfunktion
Mitt kursrum
Mina sidor
Den här webbplatsen använder cookies för att kunna föra statistik.
Jag godkänner
Fortsätt utan cookies