Gård & Djurhälsan
  • Mitt kursrum
  • Mina sidor
  • Kunskapsbank
  • Rådgivning & tjänster
  • Kurser
  • Obduktion
  • Nationellt ansvar
  • Kontakta oss
  • Får

    • Avel & reproduktion
    • Djurvälfärd & djurskydd
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Skötsel & rutiner
    • Ekonomi & marknad
    • Statistik
    • Läs och ladda ner
    • Filmer
    • Nyhetsbrev FÅR
  • Gris

    • Avel & reproduktion
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Fruktsamhet & reproduktion
    • Gård- & driftsledning
    • Ekologisk produktion
    • Läs och ladda ner
    • Grispodden
    • Nyhetsbrev GRIS
  • Nöt

    • Avel & reproduktion
    • Djurvälfärd & djurskydd
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Gård- & driftsledning
    • Statistik
    • Läs och ladda ner
    • Filmer & poddar
    • Nyhetsbrev NÖT
  • Övriga djurslag

    • Bison
    • Get
  • Får

    • ▷ Får Bas
    • ▷ Får Plus
    • ▷ Får- & lammråd
    • ▷ SMART-Lammproducent
    • + Fristående tjänster
    • + Diagnostik & verktyg
    • + Kontrollprogram
  • Gris

    • Ditt GrisTeam
    • ▷ Gris Bas
    • ▷ Gris Plus
    • ▷ Gris PLUS KOMBI
    • ▷ Utökad Hälsokontroll
    • ▷ LILLA rådgivningspaketet
    • ▷ STORA rådgivningspaketet
    • ▷ INTENSIVA rådgivningspaketet
    • + WinPig & PigVision Online
    • + Grisföretagardagen 2025
  • Nöt

    • Ditt NötTeam
    • ▷ Nöt Topp KOMBI
    • ▷ Nöt Topp
    • ▷ Nöt Plus KOMBI
    • ▷ Nöt Plus
    • ▷ Nöt Bas
    • + Nöt Foder & Produktion
    • + ViLA Nöt
    • + Diagnostik & verktyg på gård
    • + Blanketter & remisser
    • + Smittsäkrad besättning Nöt
    • + Kontrollprogram nöt
  • Övrigt

    • Blanketter & remisser
    • Kurser, webinars, seminarium
    • Kontrollprogram
    • Obduktion
  • Kontroll- & övervakningsprogram

    • AD hos gris
    • EHEC/VTEC
    • Klövkontrollen hos får
    • Koll på antibiotika – SvarmPat
    • MV/CAE-programmet för får/get
    • Ny hantering av salmonella inom nötköttsproduktionen
    • Paratuberkulos hos nöt
    • PRRS hos gris
    • Salmonella – övervakning hos grisar
    • Salmonella – övervakning hos kalvar
    • Sjukdomsövervakning av grisar och får genom provtagning på slakteri
    • Smittsäkrad besättning gris
    • Smittsäkrad besättning nöt
    • Tuberkulos hos alpacka
    • Utegångsdjur utan ligghall nöt
  • Branschmedel

    • Om Branschmedel
    • Gris
    • Nöt
    • Får
    • Dialog och nätverk
    • Svenska Djurbönders Smittskyddskontroll (SDS)
  • Projekt

    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Avslutade projekt Får
    • Avslutade projekt Gris
    • Avslutade projekt Nöt
  • FarmStat

  • Hitta till våra kontor

  • Kontakta vår personal

  • Fakturainformation

  • Visselblåsarfunktion

  • Hem
  • Obduktion
  • Obduktionstjänster
  • Obduktion på laboratorium
  • Obduktionstjänster
    • Gårdsobduktion
      • SVA-remisser gårdsobduktion
      • Obduktionsrapport för gårdsobduktion
      • Gårdsobduktion – information till djurägare
      • Gårdsobduktion – information veterinär
    • Obduktion på laboratorium
      • Information djurägare
        • Obduktion på laboratorium – Information till djurägare
      • Information veterinär
        • Obduktion på laboratorium – information till veterinär
      • Transport till obduktion
    • Obduktion lantbruksdjur
    • Obduktion fjäderfä
    • Obduktion övriga djurslag
  • Obduktionsremiss
  • Avgifter
    • Djurägaravgifter lantbruksdjur
    • Avgifter övriga djurslag
    • Destruktion SVA
    • Transporter
    • Ingår/ingår inte i en obduktion
  • Kontakt & laboratorier
    • Obduktionslaboratorier
    • Personal
  • Nyheter Obduktion
  • Om obduktionsverksamheten
  • GDPR Obduktion
  • Arkiv Obduktion

Obduktion på laboratorium

När ett djur som har dött ska obduceras ska det placeras lättåtkomligt och skyddat från värme och andra djur. Planera transporten till laboratoriet och ring din veterinär för att få en remiss.

Mer information finner du i menyn till vänster.

Gård & Djurhälsan

Kontakta oss

  • Växel tel: 0771-21 65 00
  • info@gardochdjurhalsan.se
  • Alla kontaktpersoner

Om Oss

  • Press & media
  • GDPR
  • Tillgänglighetsredogörelse
  • Jobba hos oss
  • Org.nr 556190-4078

Rådgivning & tjänster

  • Får
  • Gris
  • Nöt
  • Kontrollprogram
  • Obduktion

Följ oss

  • FacebookFacebook
  • YouTubeYouTube
  • Nötpodden
  • Grispodden

Gård & Djurhälsan

  • Kunskapsbank
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Övriga djurslag
  • Rådgivning & tjänster
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Övrigt
  • Kurser
  • Obduktion
  • Nationellt ansvar
    • Kontroll- & övervakningsprogram
    • Branschmedel
    • Projekt
    • FarmStat
  • Kontakta oss
    • Hitta till våra kontor
    • Kontakta vår personal
    • Fakturainformation
    • Visselblåsarfunktion
  • Mitt kursrum
  • Mina sidor
Den här webbplatsen använder cookies för att kunna föra statistik.Jag godkännerFortsätt utan cookies