Nyhet

Vi söker vår klippa inom projektarbeten

Gård & Djurhälsan bedriver många projekt för att utveckla vår näring och nu söker vi dig som kan vara den som är sammanhållande i vårt arbete under den tid vår nuvarande klippa är föräldraledig. Projekten drivs av sakkunniga projektledare, men här en avgörande framgångsfaktor att dessa får stöd inför, under och efter projektets genomförande. I tjänsten ingår även andra administrativa uppgifter.

Här behöver du en stark administrativ förmåga och trivs med att läsa utlysningar, bistå med att producera ansökningar samt arbete i de system som jordbruksverket sköter sina utlysningar inom. Du har god kunskap i Office programmen.

Tjänsten är ett vikariat som omfattar 80 % och löper i 2 år, med placeringsort på något av våra storkontor; Uppsala, Linköping, Skara, Staffanstorp eller Falkenberg. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är intresserad av att hjälpa oss med din starka administrativa och strukturerade förmåga att vara fortsatt framgångsrika inom vår projektverksamhet. Vi ser gärna att du innehaft liknade arbetsuppgifter tidigare och vi tror att du är ekonomagronom eller liknande. En god kunskap om och ett brinnande intresse för utveckling av den svenska gris-, nöt- och fårbranschen är en nyckelegenskap i denna position.

Du bör vara utvecklingsorienterad, kunna arbeta självständigt, tycka problemlösning är intressant och ha god samarbetsförmåga. Vi ser även att det är viktigt att du kan initiera och driva frågor som en del av vår utveckling. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en verksamhet som kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig också bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Ebba Schwan, 072-23 08 677, ebba.schwan@gardochdjurhalsan.se

Facklig företrädare är Katinca Fungbrant, 046-32 58 81.

Välkommen med din ansökan till Ida Johansson,  ida.johansson@gardochdjurhalsan.se  senast den 12 mars.

Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

 

Gård & Djurhälsan Sverige AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är friska djur ger välmående gårdar. Besök vår hemsida för mer information www.gårdochdjurhälsan.se