Nyhet

Låt nyårslöftet bli att göra framsteg i din besättning- med Kalvakademin

Kalvakademin startar i februari 2021 och riktar sig till er som vill utveckla er verksamhet genom att ta del av ny kunskap och praktiska tips angående kalvuppfödning.

Nu erbjuder Gård&Djurhälsan Kalvakademin, 10 webinarer där ni har möjlighet att fördjupa er i kalvens behov och potential så att ni kan justera er verksamhet för att uppnå maximal lönsamhet på friska kalvar. Genom vår långa erfarenhet och kunskap kan vi ge konkreta tips rörande er kalvuppfödning så att ni, tillsammans med oss kan göra framsteg.

Under Kalvakademin kommer vi att gå in på djupet, redogöra för senaste forskningen, ge praktiska tips och dela erfarenheter inom kalvhälsa, utfodring, smittskydd, kalvstallar, och tillväxt. Vi kommer att lyfta kalvens fysiologi, vanliga kalvsjukdomar och kalvens behov både under mjölkperioden och efter avvänjning- både i mjölkbesättningen, dikobesättningen och ungnötsbesättningen med kalvinköp.

De digitala möjligheterna tar de främsta experterna hem till din gård och din personal, oavsett var i landet du bor. Kunskap, information och erfarenhet, sänds genom regelbundna webinarer direkt i din dator, platta eller mobil. Sändningarna sänds live och möjligheten att ställa frågor och chatta direkt med experterna finns. Varje sändning är cirka 1 timme och har ni inte möjlighet att vara med live, kan ni titta på en inspelning när det passar er! Det går alldeles utmärkt att flera stycken på gården eller arbetsplatsen delar på samma abonnemang och även att titta på dessa när det passar er.

Ta chansen och investera i vinstgivande kompetensutveckling för hela företaget inom kalvhälsa med Kalvakademin! Program och anmälan hittar du här >> Kalvakademin