Nyhet

Grisakademin – En ny digital utbildningssatsning för er som jobbar praktiskt med grisar!

Med start i februari 2022 erbjuder Gård & Djurhälsan ett nytt kurskoncept där du har chansen att ta del av veterinärer och produktionsrådgivares expertkunskap under ett helt år. Genom regelbundna webbinarium fördjupar vi oss inom olika ämnen rörande grisproduktion.

Grisakademin 2022 kommer att fokusera på nyckeln till en fungerande grisproduktion, nämligen suggorna! Hur skapar vi förutsättningar för suggorna att både avvänja många, friska smågrisar och samtidigt bibehålla en god hälsa? Ett gott hälsoläge hos suggorna och en låg andel utslagning av unga djur är bra för både klimatet, plånboken och hälsoläget i besättningen! För att kunna analysera din produktion och dess förbättringsområden kommer föreläsningarna även innehålla en del om WinPig som är direkt kopplad till föreläsningens tema. Känner du dig osäker i programmet rekommenderar vi att du inför Grisakademin tar del av vår digitala grundkurs för WinPig Sugg.

I serien ingår en sändning i månaden, ca en timme per tillfälle. Sändningarna sänds live dagtid med möjlighet att ställa frågor till föreläsarna, men det går även att se de inspelade sändningarna när det passar Er bäst. Det går alldeles utmärkt att flera personer på gården eller arbetsplatsen delar på samma abonnemang.

Kostnaden för 2022 är 5 500 kr för våra kunder och för icke kunder 7 500 kr.

Passa på och anmäl dig redan nu >> Grisakademin – Fokus suggor!