Gård & Djurhälsan
  • Mitt kursrum
  • Mina sidor
  • Kunskapsbank
  • Rådgivning & tjänster
  • Kurser
  • Obduktion
  • Nationellt ansvar
  • Kontakta oss
  • Får

    • Avel & reproduktion
    • Djurvälfärd & djurskydd
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Skötsel & rutiner
    • Ekonomi & marknad
    • Statistik
    • Läs och ladda ner
    • Filmer
    • Nyhetsbrev FÅR
  • Gris

    • Avel & reproduktion
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Fruktsamhet & reproduktion
    • Gård- & driftsledning
    • Ekologisk produktion
    • Läs och ladda ner
    • Grispodden
    • Nyhetsbrev GRIS
  • Nöt

    • Avel & reproduktion
    • Djurvälfärd & djurskydd
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Gård- & driftsledning
    • Statistik
    • Läs och ladda ner
    • Filmer & poddar
    • Nyhetsbrev NÖT
  • Övriga djurslag

    • Bison
    • Get
  • Får

    • ▷ Får Bas
    • ▷ Får Plus
    • ▷ Får- & lammråd
    • ▷ SMART-Lammproducent
    • + Fristående tjänster
    • + Diagnostik & verktyg
    • + Kontrollprogram
  • Gris

    • Ditt GrisTeam
    • ▷ Gris Bas
    • ▷ Gris Plus
    • ▷ Gris PLUS KOMBI
    • ▷ Utökad Hälsokontroll
    • ▷ LILLA rådgivningspaketet
    • ▷ STORA rådgivningspaketet
    • ▷ INTENSIVA rådgivningspaketet
    • ▷ WinPig & PigVision Online
    • ▷ Grisföretagardagen 2025
  • Nöt

    • Ditt NötTeam
    • Nöt Topp KOMBI
    • Nöt Topp
    • Nöt Plus KOMBI
    • Nöt Plus
    • Nöt Bas
    • Nöt Foder & Produktion
    • ViLA Nöt
    • Om ViLA (Villkorad läkemedelsanvändning)
    • Smittsäkrad besättning Nöt
    • Diagnostik & verktyg på gård
    • Blanketter & remisser
    • Kontrollprogram nöt
  • Övrigt

    • Blanketter & remisser
    • Kurser, webinars, seminarium
    • Kontrollprogram
    • Obduktion
  • Kontroll- & övervakningsprogram

    • Koll på antibiotika – SvarmPat
    • AD hos gris
    • PRRS hos gris
    • Salmonella – övervakning hos grisar
    • Smittsäkrad besättning gris
    • Paratuberkulos hos nöt
    • Salmonella – övervakning hos kalvar
    • Utegångsdjur utan ligghall nöt
    • Smittsäkrad besättning nöt
    • MV/CAE-programmet för får/get
    • Klövkontrollen hos får
    • Slakteribaserat övervakningsprogram för smittsamma sjukdomar hos får
    • Tuberkulos hos alpacka
  • Branschmedel

    • Om Branschmedel
    • Gris
    • Nöt
    • Får
    • Dialog och nätverk
    • Svenska Djurbönders Smittskyddskontroll (SDS)
  • Projekt

    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Avslutade projekt Får
    • Avslutade projekt Gris
    • Avslutade projekt Nöt
  • FarmStat

  • Hitta till våra kontor

  • Kontakta vår personal

  • Fakturainformation

  • Visselblåsarfunktion

  • Hem
  • Kunskapsbank
  • Gris
  • Hälsa & sjukdomar
  • Juver

Juver

Remiss mjölkprover

Kortfattad instruktion för mjölkprovtagning på sugga

 

Artiklar efter ålder: Alla
Alla
Gylta
Smågris
Sugga
Artikeltyp: Alla
Alla
Artikel
FAQ
Film
Fältstudie
Guide
Intervju
Podcast
Quiz
Rapport
Sjukdom
Film

Skicka suggans mjölkprover

Av Maria Lindberg 28 september 2018
Film

Mjölkprovtagning på suggor

Av Maria Lindberg 28 september 2018
Artikel

Friskt juver – livsviktigt för smågrisar

Av Fredrik Engström 19 september 2011
Gård & Djurhälsan

Kontakta oss

  • Växel tel: 0771-21 65 00
  • info@gardochdjurhalsan.se
  • Alla kontaktpersoner

Om Oss

  • Press & media
  • GDPR
  • Jobba hos oss
  • Org.nr 556190-4078

Rådgivning & tjänster

  • Får
  • Gris
  • Nöt
  • Kontrollprogram
  • Obduktion

Följ oss

  • FacebookFacebook
  • YouTubeYouTube
  • Nötpodden
  • Grispodden

Gård & Djurhälsan

  • Kunskapsbank
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Övriga djurslag
  • Rådgivning & tjänster
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Övrigt
  • Kurser
  • Obduktion
  • Nationellt ansvar
    • Kontroll- & övervakningsprogram
    • Branschmedel
    • Projekt
    • FarmStat
  • Kontakta oss
    • Hitta till våra kontor
    • Kontakta vår personal
    • Fakturainformation
    • Visselblåsarfunktion
  • Mitt kursrum
  • Mina sidor
Den här webbplatsen använder cookies för att kunna föra statistik.Jag godkännerFortsätt utan cookies