Bokningsvillkor kurser

Kurser och nätverk

Du anmäler dig, och eventuella medarbetare, till våra kurser och nätverk via webben på adress www.gardochdjurhalsan.se/kurser. På anmälningssidan ser du direkt att din anmälan blivit registrerad, för det antal personer du angivit, och du får också ett kvitto direkt efter att vi mottagit din anmälan via e-post.

En formell bokningsbekräftelse skickas till dig via e-post när vi beslutat att genomföra utbildningen. I bekräftelsen får du mer detaljer runt den aktuella utbildningen, med exakta tider, plats och andra praktiska detaljer. Faktura på avgiften skickas separat.

Vi rekommenderar att du bokar eventuell resa först när du fått den formella bokningsbekräftelsen. Du står annars själv för eventuella kostnader som du bundit dig för.

Sista anmälningsdag hittar du på kursbeskrivningen på vår hemsida. Hör gärna av dig till oss, även efter sista anmälningsdagen, vi kan ha fått återbud och kan ha platser kvar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av datum respektive programpunkter.

Om du måste avboka dig

Vissa utbildningar undantas från dessa generella avbokningsvillkor, vilket alltid i så fall anges på respektive utbildning på webben.

  • Vid avbokning senast 10 dagar före kursstart sker ingen debitering

Du har alltid möjlighet att överlåta din plats till en kollega, om det inte krävs speciella förkunskapskrav för att gå kursen som måste vara godkända. Vänligen kontakta oss, så vi får rätt namn på kursdeltagare om du överlåter din plats.

Vid eventuell inställd kurs återbetalas alla inbetalda avgifter.

Betalning

Till företag sker fakturering i samband med utbildningens genomförande. Betalning erlägges mot faktura. Fakturan har 30 dagars betalningsvillkor. Vid betalningsdröjsmål utgår årlig dröjsmålsränta på utestående belopp med 8 %.

Kostnadsfria kurser & event

För fortsatta förmånliga kurser och events är det viktigt för oss att vara kostnadseffektiva. För att kunna erbjuda kostnadsfria event för våra kunder och samarbetspartners tar vi ut en avgift på 200 kronor exklusive moms om deltagaren avbokar sig senare än 24 timmar till aktiviteten eller inte dyker upp på aktiviteten.