2018-07-25

Kom kungligt klädd till gårdsbesöket!

Läser ibland i skvallerpressen att det finns strikta regler för kungligheter hur de ska vara klädda vid offentliga tillställningar.

Det handlar om kjollängd, huvudbonad och rätt snitt på skorna. Troligen måste de ha lite hjälp för att hålla reda på vad som gäller. Där skiljer de sig inte nämnvärt från vem som helst av oss. Man vill ju inte komma felklädd när man blir bortbjuden. Därför har Gård & Djurhälsan sammanställt en dresscode som du kan följa för att vara säker på att komma kungligt klädd när du åker på gårdsbesök.

Dresscode på gård innebär förstås inte så mycket moderiktiga snitt och cool design, här fokuserar vi mer på att vara smittskyddsmässigt rätt.  Inte desto mindre är det viktigt att inte visa för mycket hud, ha huvudbonad på och rätt skor förstås. Och vet du när det läge att ha på sig handskar och inte? Får man använda mobilen? Följ Gård & Djurhälsans dresscode för att vara dressed for success!

Glöm inte bort att dela ut informationen till dina gäster och arbetare som kommer på besök till gården. Så slipper de komma felklädda. Och om det skulle hända – så räddar du väl situationen genom att ha besökskläder att erbjuda?

Se bild här

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår