2018-04-06

Livdjursförmedlare - gris

Svenska Köttföretagen söker dig som vill bli en del av vårt affärsområde genetik. Vi bedriver produktion och försäljning av semin från våra två seminstationer och förmedling av livdjur till Sveriges grisproducenter. Vi arbetar ständigt på att förbättra våra produkter och tjänster för att våra kunder ska få de bästa utvecklingsmöjligheterna i sin produktion.

Arbetet som livdjursförmedlare innebär bland annat ansvar och planering för vår livdjursförsäljning, besök hos våra livdjursproducenter, uppsökande försäljningsverksamhet av hybrider, att hålla utbildningar och ERFA träffar samt planering mellan leverantör och köpare.

Vi söker dig som har praktiska och teoretiska griskunskaper och gärna god marknadskännedom. Vi ser gärna att du har en utbildning som lantmästare, agrotekniker eller motsvarande. Kompetens inom avelsteknik är meriterande. Som person behöver du uppskatta kontakt med våra producenter och kunder, ha god service-och samarbetsförmåga, vara flexibel, kunna uttrycka dig i tal och skrift samt ha god datorvana.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Placeringsorten är flexibel. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta affärsområdeschef genetik Linda Lundberg, 010-130 89 21, linda.lundberg@kottforetagen.se

Välkommen med ansökan till linda.lundberg@kottforetagen.se

Sista ansökningsdag 2018-04-30. Urval sker löpande.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår