Våra samarbetspartners

 

  Sveriges Grisföretagare påverkar genom aktiv näringsbevakning och medverkar till att skapa förbättrad konkurrenskraft för den enskilda grisföretagaren. Föreningens grundläggande uppdrag är att bevaka villkor och aktivt bearbeta myndigheter, politiker och övrigt näringsliv som berör grisföretagarens verksamhet.

 

Svenskt Kött ger kunskap och inspiration om kött och svenska mervärden så att du vet varför du ska välja svenskt gris-, nöt- och lammkött i matbutiken och på restaurangen.

svensktkött.se hittar du massor av nyheter, kunskap och inspiration om köttdetaljer, styckning, tillagning och recept. Här möter du även några av alla svenska bönder som berättar om sitt arbete. Du kan också beställa och ladda ner material.
Du hittar våra kunskapsfilmer om svenskt kött och charkuterier med svensk köttråvara på Youtube. Följ oss gärna även på Twitter, Facebook och Instagram. Använd #svensktköttFrån LRFs håll gör vi allt vi kan för att bistå grisföretagarna. Vi har täta kontakter och är i ständig dialog med politiker i såväl Sverige som i Bryssel och jobbar nära handelskedjorna handeln, samtidigt som vi berättar om svensk grisproduktions många fördelar och betydelse för den svenska livsmedelsproduktionen. 
Svenska Köttföretagen är ett utvecklingsbolag som ökar lönsamheten för våra kunder genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vårt mål är att vända trenden för svensk köttproduktion genom att skapa och stå för framtidstro, hållbarhet, innovation och glädje.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår