2019-02-21

Vi söker nu en administratör till kontoret i Uppsala

Vi söker dig som vill ha ett spännande och mångsidigt arbete i ett företag som är i en expansiv fas.

I Gård & Djurhälsan finns 65 engagerade medarbetare, bestående av veterinärer, produktionsrådgivare och stödfunktioner inom administration och ekonomi. På kontoret i Uppsala finns idag ca 15 medarbetare men tjänsten innebär mycket kontakt med hela företaget.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% fram till 2019-12-31.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss får du arbeta med många olika arbetsuppgifter men här är några exempel.

  • Kursadministration
  • Registerhantering
  • Kundkontakter
  • Hemsida, sociala medier och layoutarbeten
  • Stödfunktion till kontorets medarbetare

Kompetens

För att vara den vi söker behöver du ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Stor datavana är en självklarhet. Vi ser också gärna att du har grundläggande ekonomikunskap samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare som tycker om att arbeta med att uppnå såväl gruppens som dina egna mål. Du tycker om att arbeta i en miljö som har högt tempo och har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Du kan arbeta självständigt under eget ansvar. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder så är det viktigt att du har en social kompetens. Du får också gärna ha ett gediget intresse för lantbrukets djur.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via mejl till HR ansvarig Lotta Hermansson, lotta.hermansson@gardochdjurhalsan.se.
Sista ansökningsdag är 15 mars 2019. Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Lotta Hermansson 018-68 28 89.
Facklig företrädare Lena Hjorth 046-32 58 80.

Gård & Djurhälsan Sverige AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är friska djur ger välmående gårdar. Besök vår hemsida för mer information www.gårdochdjurhälsan.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår