Välkommen till Gård & Djurhälsan REN

Just nu bygger vi en helt ny webbsida för djurslaget ren. Det kommer att ta ett tag att få ut all ny information samt innan alla rubriker och länkar fungerar. 

Senaste utlagda informationen finner du under rubriken ”Sjukdomsregistrering vid slakt” i sidomenyn till vänster.

Har du frågor kring dina renars hälsa är du välkommen att ringa vår veterinär som har erfarenhet av renens hälsa och sjukdomar. Vi har även ett stort kontaktnät inom olika specialområden vad gäller renens hälsa, dit vi kan vända oss för att få ytterligare kunskap om just din fråga. Drabbas många av dina renar av sjukdom eller om det är många renar som plötsligt dör, så är det viktigt att du kontaktar oss omgående för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med telefonrådgivning och att få tag på en veterinär som eventuellt kan undersöka dina sjuka renar på plats eller utföra obduktion av självdöda eller avlivade sjuka djur. Att obducera döda djur är viktigt för att få svar på varför djuren blivit sjuka.

På förfrågan erbjuder vi även föreläsningar och kurser för att öka renägarnas kunskap om renens hälsa och sjukdomar.

Det här kan vi erbjuda dig!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår