28 januari 2021

Nötköttsseminariet ONLINE

• Live från gård
• Tema smittskydd
• Framgångsfaktorer
• Lönsamma satsningar
• Inspiration

Anmäl dig redan idag!

Nötköttsseminariet 2021 ONLINE

Mina kalvar, dikor och andra kunskapstörstiga…
Får vi lov att presentera…

Gård & Djurhälsans nya Nötköttsseminarium ONLINE, 28 januari 2021

Äntligen kan vi erbjuda alla, oavsett var i landet man bor att delta i Gård & Djurhälsans Nötköttsseminarium ONLINE. Torsdagen den 28 januari 2021 öppnar vi ridån till ett helt nytt koncept, Gård & Djurhälsans digitala Nötköttsseminarium.  Ett modernt och framstående seminarium som pågår under en dag, där alla som deltar ska tjäna på det!

Upplägget i korthet

Vi vet att smittskydd är precis som tid, också pengar för våra kunder, därför har vi valt just tema Smittskydd för Nötköttsseminariet ONLINE. Under en hel dags digital konferens får du följa med på livesända gårdsbesök från olika delar av Sverige tillsammans med några av Sveriges främsta experter inom nötköttsproduktion. Under dagen kommer även andra tankeväckande föredrag om lönsamma satsningar att hållas.

Delar av programmet

Förmiddagen inleds med en livesänd rundvandring hos en framstående kalvuppfödare med god tillväxt och utmärkt hälsoläge på sina mjölkraskalvar i Gävleborg. Här kommer vi tillsammans med experter från Gård & Djurhälsan att diskutera framgångsfaktorer för gården.  Däribland ämnen som mottagningsstall, vaccinationer, lunginflammationer, utfodring för bra hälsa och tillväxt samt försäkringslösningar och förmedling av djur.

Efter lunch fortsätter vi söderut med rundvandring på en annan ypperlig gård, nämligen en dikobesättning i Västra Götaland. Här kommer vi prata om inköp av livdjur, kalvningshygien, sjukdomar hos den nyfödda kalven, – för- och nackdelar med två kalvningsperioder ur smittskyddssynpunkt. Dessa gårdsbesök varvas med andra inspirerande föredrag och unika erbjudanden inom djurhälsa kopplat till lönsamhet!

> Program

Vad erbjuder vi?

Livesända gårdsbesök på två framstående besättningar i olika delar av Sverige, en studio med olika sorters faktaföredrag med möjlighet att ställa frågor till föreläsare och experterna i sakfrågor och om smittskydd. Pris 600 kr ex. moms.

Låter det bökigt? Inte då, genom din anmälan kan du enkelt ansluta dig via telefon, surfplatta eller dator!

 

 

 

 

Andra frågor? Kontakta Ulrika Andersson 013-24 48 45,
ulrika.andersson@gardochdjurhalsan.se