Meny

Samarbete med Gilla Gris och kocken Daniel Crespi

Menyn på Grisföretagardagen 2019 kommer att komponeras av Daniel Crespi och är en del av kampanjen Gilla Gris. Daniel är krögare, kock och sommelier och driver 6 restauranger i Gamla Stan, Stockholm. Dessa är Djuret, Flickan, La Ragazza, The Burgundy, Tweed och sommarrestaurangen Svinet som alla ligger i samma kvarter.

-Jag älskar mat, älskar gris och jobbar följaktligen gladligen med Gilla Gris och Grisföretagardagen.

 

MENY

Välkomstsmörgås

Pastrami på gris i levain med rysk majonnäs, pickles, surkål och emmentaler.

Lunch

Lasagne på långkokt gris-ragù. Serveras med tomatsallad med bacon-vinaigrette och parmesan.

Eftermiddag

Kaffe och te med mjuk kaka

Hemfärd

Hemresekorv med bröd och dryck

 

Med reservation för ändringar

Ett stort tack till sponsorerna av köttet till Grisföretagardagen

Välkomstsmörgås- Jord på trynet

Lunch- HKScan

Hemresekorv- KLS Ugglarps