Samarbete med Gilla Gris och kocken Daniel Crespi
Menyn på Grisföretagardagen 2019 kommer att komponeras av Daniel Crespi och är en del av kampanjen Gilla Gris. Daniel är krögare, kock och sommelier och driver 6 restauranger i Gamla Stan, Stockholm. Dessa är Djuret, Flickan, La Ragazza, The Burgundy, Tweed och sommarrestaurangen Svinet som alla ligger i samma kvarter.
-Jag älskar mat, älskar gris och jobbar följaktligen gladligen med Gilla Gris och Grisföretagardagen.
MENY
Välkomstsmörgås
Pastrami på gris i levain med rysk majonnäs, pickles, surkål och emmentaler.
Lunch
Lasagne på långkokt gris-ragù. Serveras med tomatsallad med bacon-vinaigrette och parmesan.
Eftermiddag
Kaffe och te med mjuk kaka
Hemfärd
Hemresekorv med bröd och dryck
Med reservation för ändringar
Ett stort tack till sponsorerna av köttet till Grisföretagardagen
Välkomstsmörgås- Jord på trynet
Lunch- HKScan
Hemresekorv- KLS Ugglarps