Jobba hos oss

Nöthälsoveterinär till Skara

Vi söker dig i Västra Götaland eller närliggande län som är veterinär med intresse för nöt och förebyggande hälsovård

Beroende på var du är i din egen karriär skräddarsyr vi din kompetensutveckling, vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter internt samt ge dig möjligheter till extern vidareutbildning.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med våra 12 veterinärer samt två produktionsrådgivare inom affärsområde nöt.  Du kommer att ha som huvudsaklig uppgift att vara en del i vårt besättningsarbete inom nötköttsproduktion, men beroende på ditt intresse och våra behov kan vi även erbjuda dig att bli en del av vårt arbete med branschövergripande utvecklingsfrågor och projekt.

Under många år har vi bidragit till hållbar produktion av svenskt kött, en förutsättning för ett långsiktigt lantbruk i Sverige. Genom rätt kunskap håller vi djuren friska och välmående och bidrar till en god lönsamhet hos våra kunder.

Gård & Djurhälsan är marknadsledande i Sverige inom veterinär rådgivning kring djurhälsa och djurvälfärd hos nöt, gris och lamm.  Våra experttjänster efterfrågas från myndigheter, organisationer och andra företag i branschen och vi tar ansvar i för näringen viktiga frågor.

Kontakta oss och berätta vem du är, vad du har för kompetens idag samt hur vi tillsammans kan skapa utveckling för dig, för oss och våra nötköttsproducenter!

 

Anställning från 2023-01-12 eller efter överenskommelse.

Välkommen att kontakta AO-chef Virpi Welling, för frågor om tjänsten, 018-682885
Facklig företrädare är Fredrik Engström, 0498-28 39 81, fredrik.engstrom@gardochdjurhalsan.se
Skicka din ansökan till Ida Andersson, ida.andersson@gardochdjurhalsan.se, senast 2022-11-30.