Jobba hos oss

Nöthälsoveterinär till regionen Mälardalen och Dalarna

Vill du jobba med nötköttsproducenter, kalvhälsa och spännande projekt?

Gård & Djurhälsan söker en veterinär med några års erfarenhet från nötpraktik. Vi söker en driven kollega som vill skapa långsiktiga och utvecklande relationer på gård med professionell djurhälsorådgivning och lönsamhetstänk i fokus.

 

Våra arbetsområden är rådgivning och förebyggande djurhälsovård på gård, främst inom kalvhälsa och ungnötsuppfödning. Tjänsten innefattar även arbete med statliga kontrollprogram, internt utvecklingsarbete och projektledning/ projektarbete. Tjänsten är tillsvidare och 100%.

Vi erbjuder en varierande, betydelsefull och flexibel arbetsvardag med duktiga och ambitiösa kollegor med en tight sammanhållning och teamkänsla.

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef nöt Virpi Welling 018-68 28 85 eller virpi.welling@gardochdjurhalsan.se
Facklig företrädare är Lina Hidås, 046-32 58 89

Välkommen med din ansökan till Ida Johansson, ida.johansson@gardochdjurhalsan.se.
Sista dag för ansökan 2021-06-30. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

 

Gård & Djurhälsan Sverige AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är friska djur ger välmående gårdar. Besök vår hemsida för mer information www.gårdochdjurhälsan.se