Jobba hos oss

Grishälsoveterinär till östra Sverige

Vi söker dig som är veterinär med intresse för grisproduktion och förebyggande grishälsovård.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med våra 24 veterinärer samt 5 produktionsrådgivare inom affärsområde gris.  Du kommer att ha som huvudsaklig uppgift att vara en del i vårt besättningsarbete inom grisproduktion, men beroende på ditt intresse och våra behov kan vi även erbjuda dig att bli en del av vårt arbete med branschövergripande utvecklingsfrågor och projekt.

Beroende på var du är i din egen karriär skräddarsyr vi din kompetensutveckling och vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter internt.

Under många år har vi bidragit till hållbar produktion av svenskt kött, en förutsättning för ett långsiktigt lantbruk i Sverige. Genom rätt kunskap håller vi djuren friska och välmående och bidrar till en god lönsamhet hos våra kunder.

Gård & Djurhälsan är marknadsledande i Sverige inom veterinär rådgivning kring djurhälsa och djurvälfärd hos gris, nöt och lamm.  Våra experttjänster efterfrågas från djurägare, myndigheter, organisationer och andra företag i branschen och vi tar ansvar i för näringen viktiga frågor.

Kontakta oss och berätta vem du är, vad du har för kompetens idag samt hur vi tillsammans kan skapa utveckling för dig, för oss och våra grisproducenter!

Tjänsten är ett vikariat med goda chanser till tillsvidareanställning. Anställning efter överenskommelse. Placeringsort Linköping eller Uppsala men hemkontor inom Mälardalen, Södermanland eller Östergötland kan eventuellt också vara aktuellt.

Välkommen att kontakta AO-chef Anna Kilsby, för frågor om tjänsten, 070-688 50 66

Facklig företrädare är Fredrik Engström, 0498-28 39 81, fredrik.engstrom@gardochdjurhalsan.se

Skicka din ansökan till Ida Andersson, ida.andersson@gardochdjurhalsan.se senast 2023-02-10.

 

Gård & Djurhälsan Sverige AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är friska djur ger välmående gårdar.