Jobba hos oss

Fårhälsoveterinär till Västra Götaland

Vi söker dig i Västra Götaland eller närliggande län som är veterinär med intresse för får och förebyggande djurhälsovård

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med våra 6 fårhälsoveterinärer samt vår produktionsrådgivare inom affärsområde får.  Du kommer att ha som huvudsaklig uppgift att vara en del i vårt besättningsarbete inom lammproduktion, men beroende på ditt intresse och våra behov kan vi även erbjuda dig att bli en del av vårt arbete med branschövergripande utvecklingsfrågor och projekt.

Tjänsten innebär i första hand ett 100% vikariat från 1 september 2023.

Beroende på var du är i din egen karriär skräddarsyr vi din kompetensutveckling, vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter internt samt ge dig möjligheter till extern vidareutbildning.

Under många år har vi bidragit till hållbar produktion av svenskt kött, en förutsättning för ett långsiktigt lantbruk i Sverige. Genom rätt kunskap håller vi djuren friska och välmående och bidrar till en god lönsamhet hos våra kunder.

Gård & Djurhälsan är marknadsledande i Sverige inom veterinär rådgivning kring djurhälsa och djurvälfärd hos nöt, gris och lamm. Vi är det enda företaget i Sverige med heltidsanställda veterinärer och produktionsrådgivare inom djurslaget får.  Våra experttjänster efterfrågas från myndigheter, organisationer och andra företag i branschen och vi tar ansvar i för näringen viktiga frågor.

Kontakta oss och berätta vem du är, vad du har för kompetens idag samt hur vi tillsammans kan skapa utveckling för dig, för oss och våra lammproducenter!

Välkommen att kontakta AO-chef Karin Lindqvist Frisk, för frågor om tjänsten, 0761-298 189.

Facklig företrädare är Fredrik Engström, 0498-28 39 81, fredrik.engstrom@gardochdjurhalsan.se

Skicka din ansökan till Ida Andersson, ida.andersson@gardochdjurhalsan.se senast 2023-06-12.