Jobba hos oss

Administratör med intresse för digital utveckling

Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu en

Administratör med intresse för digital utveckling

Vi söker dig som vill ha ett spännande och mångsidigt arbete i ett företag som är i en expansiv fas. I Gård & Djurhälsan finns 65 engagerade medarbetare, bestående av veterinärer, produktionsrådgivare och stödfunktioner inom administration och ekonomi. På kontoret i Uppsala finns idag ca 15 medarbetare men tjänsten innebär mycket kontakt med hela företaget.

Tjänsten är en tillsvidareställning på 80%. Eventuellt kan en heltidstjänst vara aktuell vid rätt person. Provanställning tillämpas.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss får du arbeta med många olika arbetsuppgifter men här är några exempel.

  • Hemsida, sociala medier och layoutarbeten
  • Vara en resurs i företagets arbete med digitala verktyg såsom tex webbinar, videokonferens m.fl. digitala kommunikationsverktyg
  • Kursadministration samt administration i de ansöknings- och redovisningssystem som vi arbetar i inom våra projektarbeten.
  • Kundkontakter
  • Registerhantering
  • Stödfunktion till kontorets medarbetare

Kompetens

För att vara den vi söker behöver du ha ett intresse för digital utveckling och vara bekväm att arbeta i program som Photoshop, InDesign och gärna Adobe Connect. Stor datavana är en självklarhet och du har intresse och förmåga att lära dig nya system och digitala verktyg. Vi ser också att du har en kommunikativ och kreativ förmåga och kan uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Som person är du en lagspelare som tycker om att arbeta med att uppnå såväl gruppens som dina egna mål. Du tycker om att arbeta i en miljö som har högt tempo och har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Du kan arbeta självständigt under eget ansvar. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter både externt och internt är det viktigt att du har en social kompetens. Du får också gärna ha ett gediget intresse för lantbrukets djur.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via mejl till HR ansvarig Lotta Hermansson, lotta.hermansson@gardochdjurhalsan.se .
Sista ansökningsdag är 31 januari 2019. Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Lotta Hermansson 018-68 28 89.
Facklig företrädare Lena Hjorth 046-32 58 80.

Gård & Djurhälsan Sverige AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är friska djur ger välmående gårdar. Besök vår hemsida för mer information www.gårdochdjurhälsan.se