Uppdatera WinPig

Den senaste versionen av WinPig heter 1.123 och den är från 1 maj 2017. Versionsnumret kan kontrolleras i programmet under Hjälp, Om.

När du startar WinPig kontrollerar programmet automatiskt om det finns nya versioner och du får en fråga om uppdateringen ska hämtas. Andra sätt att hämta den senaste version är i programmet via menyvalet Hjälp - Sök uppdateringar eller via länken här till höger. För alla alternativen krävs en bra Internet-anslutning på datorn. Uppdateringen är för närvarande ca 136 MB stor.

Om du inte kör uppdateringen direkt efter att du hämtat den, kan du hitta den senare bland dina Hämtade filer på datorn. Dubbelklicka på den hämtade filen med uppdateringen för att installera den.

Obs! Vid uppdateringen kan, i vissa fall, den ikonuppsättning ändras som du har på programytan. Notera gärna innan uppdateringen vilka ikoner du har framme så att du kan ändra tillbaka efter uppdateringen. I menyvalet inställningar finns en instruktion (kort film) för hur du lägger, tar bort och flyttar ikoner

Version 2017.4

Nu finns version 2017.4 tillgänglig. Hämta uppdateringen för Version 2017.4 här. Du kan även hämta uppdateringen direkt i programmet. En sak som ändrats i denna version är att det som tidigare hette födelseID numera heter National Number. Detta nummer måste anges när man använder Ingång från öronmärkning. Om din besättning använder öronmärkning i WinPig, kontakta WinPig Support för hjälp med uppdatering och inställningar. Se även detta dokument för hur du öronmärker och rapporterar Ingång från öronmärkning i 2017.4 efter att nödvändiga inställningar är gjorda.

Observera att namnet AgroSoft WinPig delvis ändrats till PigVision i den nya versionen, ett resultat av samgående med holländska AgroVision. Men det är samma program som förut.

 

Vanliga frågor

Varför uppdateras inte mitt program efter att jag hämtat uppdateringen på hemsidan?

Efter att du hämtat uppdateringen genom länken på hemsidan måste du även installera den. När du hämtat hem uppdateringen kan du ibland klicka på den direkt, t.ex. nere i datorns vänstra hörn eller uppe i det högra hörnet. Om du inte valt alternativet installera nu, så kan du senare hitta uppdateringen bland hämtade filer. Gå till hämtade filer (alt. Sök på hämtade filer nere i datorns sökfält) leta därefter upp filen winpig.exe och dubbelklicka på den.

Det fungerar inte att uppdatera WinPig, jag hämtar uppdateringen men sedan händer ingenting.

Det kan bero på att datorns virusskydd eller brandvägg stoppar uppdateringen och raderar filen direkt efter att den hämtats. Du bör då ändra inställningarna i antivirusprogrammet/brandväggen så att filen tillåts. En annan möjlighet är att stänga av brandvägg och virusskydd tillfälligt, och sedan hämta uppdateringen igen. Kom ihåg att sätta tillbaks skyddet på brandvägg och virusprogram sedan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår