2017-11-30

Till vårt kontor i Skara söker vi nu en Administratör

Vi erbjuder dig ett spännande och mångsidigt arbete i ett företag som är i en expansiv fas. I Gård & Djurhälsan finns 65 engagerade medarbetare som alla drivs av att nå resultat utifrån verksamhetens mål. På kontoret i Skara finns idag ca 10 medarbetare men tjänsten innebär mycket kontakt med hela företaget.

Arbetsuppgifter
Hemsida, sociala medier och layoutarbeten
Administrativt ansvarig för vårt kontrollprogram Maedi Visna
Kursadministration
Tillsammans med företagets andra administratörer utveckla och samordna rutiner och arbetsuppgifter Stödfunktion till kontorets medarbetare


För att vara den vi söker behöver du ha arbetat i hemsidesverktyg och känna dig bekväm att vara med och utveckla vår hemsida. Vi ser gärna att du kan Adobeprogrammen InDesign och Photoshop för att kunna vara behjälplig att ta fram material för företaget. Erfarenhet från projektarbete och liknande arbeten är meriterande. Stor datavana är en självklarhet. Vi ser också gärna att du har grundläggande ekonomikunskap samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare som tycker om att arbeta med att uppnå såväl gruppens som dina egna mål. Du tycker om att arbeta i en miljö som har högt tempo och har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Du kan arbeta självständigt under eget ansvar.

Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder så är det viktigt att du har en social kompetens. Du får också gärna ha ett gediget intresse för lantbrukets djur.

Ansökan
Välkommen med en skriftlig ansökan via mejl till HR ansvarig LottaPettersson, lotta.pettersson@gardochdjurhalsan.se
Sista ansökningsdag är 15 januari 2018. Urval sker löpande.Tjänsten är en anställning på 100%.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Lotta Pettersson 018-68 28 89. Facklig företrädare Lena Hjorth 046-32 58 80.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår