Vi söker en nöthälsoveterinär till Skara

Gård & Djurhälsan söker dig som vill bli en del av vår fortsatta utveckling av nötköttsrådgivningen till våra kunder. Tillsammans med våra övriga nötrådgivare blir du en del av ett team som arbetar för en lönsam utveckling och god djurhälsa på gårdarna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en provanställningstid på 6 månader. Arbetsområdet är Västra Götaland med omnejd och placeringsort är Skara. Arbetet innebär förebyggande djurhälsovård i nötbesättningar med bland annat besättningsbesök och kursverksamhet. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med stort intresse för lantbrukets djur och för arbete i nötbesättningar. Du har erfarenhet av kliniskt arbete. Tidigare erfarenhet av förebyggande djurhälsovård är meriterande. Du ska vara utvecklingsorienterad, kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga och en vilja att delta i bondens vardag. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du har goda datakunskaper.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats, med varierande arbetsuppgifter, i en verksamhet som växer och kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig också bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef nöt Virpi Welling, 018-68 28 85, virpi.welling@gardochdjurhalsan.se
Facklig företrädare är Katinca Fungbrant, 046-32 58 81.
Välkommen med din ansökan till Lotta Pettersson lotta.pettersson@gardochdjurhalsan.se eller Gård & Djurhälsan, Kungsängens Gård, 753 23 Uppsala, senast 2017-09-30.
Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår