Vi söker en grishälsoveterinär till Mellansverige

Du behövs hos oss! Tillsammans skapar vi framtidens hållbara griskött, producerat på världens bästa sätt.

På landets gårdar bedrivs ett dagligt miljöarbete för att förse städerna med god och näringsriktig mat. Under många år har vi arbetat för att hållbart producera svensk mat, en förutsättning för ett långsiktigt lantbruk i Sverige. Genom rätt kunskap håller vi djuren friska och välmående och friska djur behöver ingen antibiotika. Det finns nu en stark framtidstro och ökad investeringsvilja på de svenska gårdarna, vilket gör att efterfrågan på beprövad och ny kunskap är stor.

Gård & Djurhälsan är marknadsledande i Sverige inom veterinär rådgivning kring djurhälsa och djurvälfärd. Våra experttjänster efterfrågas från myndigheter, organisationer samt andra företag i branschen och vi tar ofta ansvar i för näringen viktiga frågor.

Du gör skillnad – tillsammans med oss
Nu söker vi dig som är veterinär med brinnande intresse för gris. Beroende på vart du är i din egen karriär skräddarsyr vi din kompetensutveckling, där vi både använder oss av interna program samt ger möjligheter till extern vidareutbildning.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med våra 16 veterinärer samt 5 produktionsrådgivare inom gris. Du kommer att vara en del i vårt arbete på gård, men även i kunskapsutveckling och vid efterfrågad sakkunskap.

Utmana oss – oavsett var du är i din egen karriär
Kontakta oss och berätta vem du är, vad du har för kompetens idag samt hur vi tillsammans kan skapa utveckling på våra svenska grisgårdar. Inom kort ska vi tillsätta ett flertal tjänster, med start i Mellansverige.

Välkommen att kontakta VD Kees de Jong på 070-211 53 72 eller affärsområdeschef gris Katarina Karlsson Frisch på 0346-104 17. Skicka din ansökan eller intresseanmälan till lotta.pettersson@gardochdjurhalsan.se senast 2017-12-28.

 

Till vårt kontor i Skara söker vi nu en Administratör

Vi erbjuder dig ett spännande och mångsidigt arbete i ett företag som är i en expansiv fas. I Gård & Djurhälsan finns 65 engagerade medarbetare som alla drivs av att nå resultat utifrån verksamhetens mål. På kontoret i Skara finns idag ca 10 medarbetare men tjänsteninnebär mycket kontakt med hela företaget.

Arbetsuppgifter
Hemsida, sociala medier och layoutarbeten
Administrativt ansvarig för vårt kontrollprogram Maedi Visna
Kursadministration
Tillsammans med företagets andra administratörer utvecklaoch samordna rutiner och arbetsuppgifter Stödfunktion till kontorets medarbetare


För att vara den vi söker behöver du ha arbetat i hemsidesverktyg och känna dig bekväm att vara med och utveckla vår hemsida. Vi ser gärna att du kan Adobeprogrammen InDesign och Photoshop för att kunna vara behjälplig att ta fram material för företaget. Erfarenhet från projektarbete och liknande arbeten är meriterande. Stor datavana ären självklarhet. Vi ser också gärna att du har grundläggande ekonomikunskap samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare som tycker om att arbeta med att uppnå såväl gruppens som dina egna mål. Du tycker om att arbeta i en miljö som har högt tempo och har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Du kan arbeta självständigt under eget ansvar.

Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder så är det viktigt att du har en social kompetens. Du får också gärna ha ett gediget intresse för lantbrukets djur.

Ansökan
Välkommen med en skriftlig ansökan via mejl till HR ansvarig LottaPettersson, lotta.pettersson@gardochdjurhalsan.se
Sista ansökningsdag är 15 januari 2018. Urval sker löpande.Tjänsten är en anställning på 100%.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Lotta Pettersson 018-68 28 89. Facklig företrädare Lena Hjorth 046-32 58 80.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår