Galtskötare till vår seminstationen i Hudaryd

Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag på vår seminstation i Hudaryd, Malmbäck. Som galtskötare blir du en del av Svenska Köttföretagen som är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige.Tjänsten innefattar arbete med och skötsel av galtar, kontroll och tillverkning av semindoser i laboratoriet samt packning för leverans.

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är ordningsam och inte rädd för att hugga i. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med djur men framför att du har ett intresse för dem. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 70-80 %. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde efter överenskommelse. Minimiålder 18 år. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta seminstationschef Joakim Gylling, 010-130 89 33, joakim.gylling@kottforetagen.se Välkommen med ansökan till joakim.gylling@kottforetagen.se
Sista ansökningsdag 2018-02-18

Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vår roll är att öka lönsamheten för våra kunder och ägare genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vårt mål är att vända trenden för svenska köttproduktion. Vi skapar och står för framtidstro- innovation- glädje- hållbarhet- team. Svenska Köttföretagens kontor finns i Skövde och vi driver seminstationer i Hudaryd och Hållsta. Bolaget har ca 25 anställda. För mer information, besök vår hemsida www.kottforetagen.se

 

Vi söker en chef för affärsområde gris

Gård & Djurhälsan är marknadsledande i Sverige inom veterinär och produktionsrådgivning inom djurslagen gris, nöt och får. Våra experttjänster efterfrågas från myndigheter, organisationer samt andra företag i branschen och vi tar ofta ansvar i för näringen viktiga frågor. På svenska gårdar är vår rådgivning efterfrågad och våra tjänster spelar viktig roll för en fortsatt framtida produktion av hållbart svenskt kött.

Vi erbjuder dig en nyckelroll som chef för vår verksamhet inom gris, vårt största affärsområde. Du leder genom kontinuerlig uppföljning av både medarbetarnas och affärsområdets resultat. Vår verksamhet är i en stark tillväxt där många av producenterna önskar utveckla sina verksamheter med stöd från oss. I rollen ingår ett affärsutvecklande ansvar, där du i samråd med medarbetarna säkerställer framtida tillväxt. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Inom affärsområdet leder du dina medarbetare, 18 veterinärer och 6 agronomer med specialinriktning på gris. Du driver regelbundna möten och håller kontinuerligt individuella coachande samtal för att stötta dem i deras utveckling och måluppfyllnad.

Vidare kommer du att arbeta med kundsegmentering och koordinering av marknadsbearbetningen där du driver utveckling av våra tjänster och försäljning. Du coachar och stödjer medarbetarnas säljaktiviteter gentemot befintliga och potentiella kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet av att med framgång leda och utveckla verksamheten genom att inspirera ett team bestående av medarbetare med passion, entusiasm och drivkraft.

När andra beskriver dig används ord som ”driven”, ”sprider positiv energi”, ”affärsmässig”, ”inkluderande”, ”utvecklingsorienterad” och ”såväl en beslutsmässig chef som en ledare”. Du får energi av att leda människor och du har ett situationsanpassat ledarskap. Du rör dig med lätthet mellan arbetsuppgifter och trivs i en miljö med högt tempo och får energi av såväl strategiska frågor som dagliga operativa frågor. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Det är meriterande med vana från vår bransch, och har du en bakgrund med koppling till grisproduktion är det extra välkommet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi vill att du i din ansökan anger löneanspråk. Placeringsort är på något av våra större kontor, Staffanstorp, Linköping, Skara, Falkenberg eller i Uppsala.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa eller maila VD Kees de Jong, 070-211 53 73, kees.dejong@gardochdjurhalsan.se.

Välkommen med din ansökan till Lotta Pettersson på lotta.pettersson@gardochdjurhalsan.se eller Gård & Djurhälsan, Kungsängens Gård, 753 23 Uppsala, senast 2018-02-01.

 

Vi söker en grishälsoveterinär till Mellansverige

Du behövs hos oss! Tillsammans skapar vi framtidens hållbara griskött, producerat på världens bästa sätt.

På landets gårdar bedrivs ett dagligt miljöarbete för att förse städerna med god och näringsriktig mat. Under många år har vi arbetat för att hållbart producera svensk mat, en förutsättning för ett långsiktigt lantbruk i Sverige. Genom rätt kunskap håller vi djuren friska och välmående och friska djur behöver ingen antibiotika. Det finns nu en stark framtidstro och ökad investeringsvilja på de svenska gårdarna, vilket gör att efterfrågan på beprövad och ny kunskap är stor.

Gård & Djurhälsan är marknadsledande i Sverige inom veterinär rådgivning kring djurhälsa och djurvälfärd. Våra experttjänster efterfrågas från myndigheter, organisationer samt andra företag i branschen och vi tar ofta ansvar i för näringen viktiga frågor.

Du gör skillnad – tillsammans med oss
Nu söker vi dig som är veterinär med brinnande intresse för gris. Beroende på vart du är i din egen karriär skräddarsyr vi din kompetensutveckling, där vi både använder oss av interna program samt ger möjligheter till extern vidareutbildning.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med våra 16 veterinärer samt 5 produktionsrådgivare inom gris. Du kommer att vara en del i vårt arbete på gård, men även i kunskapsutveckling och vid efterfrågad sakkunskap.

Utmana oss – oavsett var du är i din egen karriär
Kontakta oss och berätta vem du är, vad du har för kompetens idag samt hur vi tillsammans kan skapa utveckling på våra svenska grisgårdar. Inom kort ska vi tillsätta ett flertal tjänster, med start i Mellansverige.

Välkommen att kontakta VD Kees de Jong på 070-211 53 72 eller affärsområdeschef gris Katarina Karlsson Frisch på 0346-104 17. Skicka din ansökan eller intresseanmälan till lotta.pettersson@gardochdjurhalsan.se senast 2017-12-28.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår