Maten, sponsorerna och vår eminente kock

I år bjuds vi på många spännande rätter och smaker komponerade av kocken Johan Åkerberg!

Johan Åkerberg

 

Johan är utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och har en fil kand i måltid-och livsmedelskunskap. Dessutom bred erfarenhet som kock från restauranger i Sverige och utomlands. En konstnär i köket som behärskar smaken från världens alla kök. Duktig kokboksförfattare som givit ut ett flertal böcker på teman som bl.a ; bröd, grilla, muffins, husman och korv. Ständigt nya uppslag på gång.

 
 

Meny

 

Förmiddagsfralla

Smörgås med chilikryddad karré  och avokadospread


Sponsras i år av KLS Ugglarps Dalsjöfors!

 

http://www.svensktkott.se/recept/smrgs-med-chilikryddad-flskkarr/

 

Lunch 

Sponsras i år av Nyhléns och Hugosons!


3-5 rätter med diverse tillbehör som kan delas av gästerna runt bordet. Fokus på rätter gjorda av diverse grisdetaljer.  

Pressylta på rimmad lägg med smak av persilja toppad m löjrom 


 http://www.svensktkott.se/recept/pressylta-med-ljrom-och-grddfil/

Konfiterad griskindnuggets med senaps & kaprisdipp


 

 http://www.svensktkott.se/recept/konfiterad-griskind-med-senapsdressadkalsallad/

Krispig Blodpudding m baconkrisp 


http://www.svensktkott.se/recept/hemlagad-blodpudding/

Ossu Buco style bräserad fläsklägg 



http://www.svensktkott.se/recept/osso-buco-p-gris/

Ugnsbakad fläsksida m asiatiska smaker


  
http://www.svensktkott.se/recept/halla-gards-knapriga-flasksida-medsval/

 

Hemrese-korv - Bästa färdkosten vid dagens slut!
 

Korven Sponsras i år av HKScan!

 

Ett stort tack till våra sponsorer!

                    

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår