Välkommen till Grisföretagardagen 2017 -

årets grisevenemang!
FULLBOKAT

 

Flera hundra grisföretagare och andra aktiva i grisbranschen samlas onsdag den 22 november 2017 på ELMIA kongresshall i Jönköping för att delta i den för 7:e i ordningen återkommande Grisföretagardagen. Grisföretagardagens syfte är att inspirera och förmedla kunskap samt möjliggöra möten och samtal, som ytterst bidrar till att stärka svensk grisproduktions lönsamhet och konkurrenskraft.

Temat för dagen är ”Nu bygger vi för framtiden!”. Representanter från branschen kommer att ge sin bild av hur vi bygger och skapar framtidens grisproduktion. Dessutom arrangeras parallella seminarier efter dina egna önskemål. Föreläsningarna är indelade i olika spår och vänder sig till både företagare och djurskötare. Det blir även en spännande inspirationsföreläsning.

Under hela dagen finns möjlighet att besöka en utställning med drygt 20 deltagande företag. Det finns även tid för samtal och möten med branschkollegor. Svenskt Kött har engagerat kocken Johan Åkerberg för att komponera och laga välkomstsmörgåsen samt lunchen.

Dagen arrangeras av Gård & Djurhälsan och medarrangörerna Sveriges Grisföretagare, Svenskt Kött, LRF Kött och Svenska Köttföretagen.

Har du frågor? Kontakta Lina Hidås: lina.hidas@gardochdjurhalsan.se

Sista anmälningsdag: 

Söndagen den 5 november 2017.

Kostnad:

Företagare och tjänstemän 800 kr (exkl moms). Anställda djurskötare och studenter 600 kr (exkl moms). Vid sen anmälan tillkommer SEK 150kr per person.

Hitta till ELMIA!

Evenemanget är fulltecknat! Kontakta Ulrika Andersson om Du önskar sätta upp Dig på väntelistan! ulrika.andersson@gardochdjurhalsan.se

 

Gård & Djurhälsan i samarbete med:

                     

        


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår